Het adres voor hand en voet verzorging

Maak een afspraak

Wat kost een pedicure in Hoogeveen

Bij klachten aan uw voeten is het bezoek aan een pedicure wel verstandig. Een pedicure is niet altijd alleen maar voor zieke voeten, ook wanneer u uw voeten eens wat extra verzorging wilt geven of dat ze er mooi uit moeten zien voor een speciale dag en/of vakantie, dat kan allemaal. Ook voor Gel Polish bent u bij een pedicure aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak

Wat kost een pedicure

Wat kost een pedicure in Hoogeveen? Niet meer en niet minder dan in Emmen, Assen, Zwolle, Amsterdam en/of Utrecht. Een pedicure bepaald zijn eigen tarieven en daar moet u het mee doen. Maar wij zijn erg transparant en kunnen u eigenlijk haarfijn uitleggen wat een behandeling nu precies kost. Lees hier onze tarieven en overtuigd u bij ons zeker niet teveel betaald.

Onze tarieven

Pedicure en zorgverzekering

Het kan zijn dat de behandeling van een pedicure betaald word door uw zorgverzekering. Daarvoor zijn meerdere mogelijkheden, namelijk de basisverzekering en aanvullende verzekering. Informeer bij uw verzekering wat wel en niet in uw verzekeringspakket zit.

Wat kan een pedicure allemaal voor u doen

Een pedicure kan zieke voeten beter maken, vermoeide voeten weer in conditie krijgen en voeten mooier maken. Dan de vele problemen die voorkomen zoals: likdoorns, eelt, kalknagel, schimmelnagel en nog veel meer. Die kan een pedicure behandelen, niet altijd oplossen, maar zeker verbeteren.

Gratis pedicure advies

Wanneer u informatie wilt, of u heeft specifieke vragen, stel ze vooral en dat kan per mail of telefonisch. Ik sta u graag met advies bij en mocht ik u kunnen helpen dan plan ik graag een afspraak in.