Het adres voor hand en voet verzorging

Maak een afspraak

Pedicure Praktijk Hoogeveen

Voor alle hand en voetverzorging!

Pedicure Ilone van der Starren uit Hoogeveen helpt u als u voet problemen heeft waaronder: eelt, kloven, likdoorn, ingegroeide nagels, schimmel of kalknagels.

Maak direct een afspraak

Hoe belangrijk zijn gezonde voeten

Gezonde voeten zijn heel belangrijk, onze voeten dragen ons namelijk een heel leven lang en hebben het bij tijden heel erg zwaar. Wanneer u uw voeten goed verzorgt zult u daar enorm veel plezier van hebben. Als het een beetje mee zit dan lopen wij gemiddeld duizenden kilometers en dat is de ene keer wel op goed schoeisel en de andere keer weer niet, op zich hoeft dat ook niet altijd, maar hou daar wel rekening mee. Af en toe is dan verzorging van uw voeten geen overbodige luxe. Alleen al een goede verzorging zal o.a. kunnen voorkomen dat u ingegroeide nagels krijgt, likdoorns, overtallig eelt of gewoon vermoeide voeten.

Pedicure niet alleen voor zieke voeten

U hoeft echt niet te wachten tot u echt zieke voeten heeft om dan naar een pedicure te gaan, u kunt het ook doen als voorzorg en als verzorging van uw voeten, juist dan voorkomt u eerder de problemen.

Voetbehandeling voor de zomer

Heeft u geen last van uw voeten, maar wilt u wel dat uw voeten er tip top uitzien voor de zomer. Ook dat kan, een voetmassage, behandelen van uw nagels, een gellak of gelpolish. U zult er versteld van staan hoe mooi uw voeten de zomer dan tegemoet gaan en wij verzekeren u dat de gelpolish er weken lang goed op blijft zitten.