Het adres voor hand en voet verzorging

Maak een afspraak

Pedicure Hoogeveen

Onze pedicure praktijk is gelegen aan de Bilderdijklaan 8 in Hoogeveen. Al gedurende meerdere jaren beoefenen wij het vak pedicure uit, voor behandelingen van uw voeten en handen kunt u bij ons terecht. Wij doen meer dan alleen voeten en handen, ook voor visagie, nagels en harsen kunt u bij ons terecht in Hoogeveen.

Maak direct een afspraak

Pedicure praktijk

Mijn naam is Ilone van der Starren en ik ben als sinds 2014 opgeleid als pedicure en heb het vak geleerd na het volgen van de vakopleiding pedicure en daarna heb ik bij meerdere praktijken ervaring opgedaan. Inmiddels heb ik mijn eigen pedicure praktijk in Hoogeveen en ook dat bevalt mij prima. Dagelijks ontvang ik cliënten waar ik o.a. voeten en handen verzorg, maar ook wenkbrauwen, harsen en epileren.

Wat doet een pedicure

Een pedicure behandelt uw voetklachten en verzorgt uw voeten, of het nu gaat om nagels knippen, eelt verwijderen of likdoorns behandelen. Het doel is dat uw voeten in goede conditie zijn om uw dagelijks van uw gemak te voorzien. 

Zieke of vermoeide voeten

Heeft u wel een last van pijn, stijfheid, wondjes of eelt aan uw voeten dan is het verstandig om dat eens door een pedicure te laten bekijken en een behandelplan samen te stellen. Een pedicure kan in een aantal behandelingen de conditie van uw voeten weer op orde krijgen , u zult daar zeer enthousiast over zijn.

Pedicure vergoeding vanuit de ziektekostenverzekering

Of de pedicure vergoed wordt vanuit uw ziektekostenverzekering, dat heeft te maken met een aantal zaken. Ten eerste welk verzekeringspakket heeft u of aanvullende verzekering. Wilt u dat zeker weten, dan is het verstandig om vooraf te schakelen met uw ziektekostenverzekering.

Wat kost een pedicure

Ten eerste is het belangrijk om niet te bezuinigen op uw voeten, u moet er namelijk jaren mee en het is niet zoals bij schoenen dat u een nieuw paar kunt nemen. Maar om u niet ongerust te maken de kosten zijn niet hoog en voor een redelijk bedrag hebben wij uw voeten weer in top conditie, u kunt in overleg ook de mogelijkheden bespreken wat uw ziektekostenverzekering betaald.

Wil u weten wat onze tarieven zijn en wat bijvoorbeeld een pedicure behandeling kost, kijk dan op onze tarieven.