Het adres voor hand en voet verzorging

Maak een afspraak

Pedicure Hoogeveen

Onze voeten hebben verzorging nodig. Puur Verzorging is de specialist van Hoogeveen als het om handen en voeten gaat. Sinds 2014 is Ilone van der Starren pedicure en heeft zij in diverse praktijken ervaringen opgedaan en sinds een aantal jaren doet zij dat in haar eigen praktijk genaamd Puur Verzorging. Niet alleen als pedicure, maar ook als manicure, visagist en stylist is Ilone dagelijks actief in haar praktijk in Hoogeveen.

Maak direct een afspraak

Gezonde voeten

Iedereen moet eigenlijk gezonde voeten hebben, maar in de praktijk is dat helaas vaak anders. Problemen met schimmel, likdoorns, eelt en nagels geven vaak veel hinder aan het dagelijkse functioneren.  Met onze aanpak kan dat echter wel, wij hebben de aanpak voor o.a. ingroeiende nagels, schimmelnagels en natuurlijk alle andere klachten die je aan je voeten kunt hebben.

Handen, voeten en nagels

Naast de pedicure behandelingen doen wij ook  andere behandelingen aan voeten en handen waaronder gel lak en nagel regulatie. Of u nu schimmelnagels heeft, gescheurde nagels, getraumatiseerde nagels, ontbrekende of weggeknipte nagels. Wij zorgen voor het herstel door te corrigeren en te repareren en dat doen wij op een zeer professionele wijze.

Gel lak

Uw voeten zijn helemaal af als u ze laat behandelen met gel lak. Wij werken met magnetic gelpolish en hebben tientallen kleuren op voorraad en daaruit kunt u een keuze maken, de gel lak blijft een aantal weken zitten, dus een hele vakantie lang.

Advies voor verzorgde voeten en nagels

Ons advies is om minimaal twee keer per jaar langs te komen voor een cosmetische voetbehandeling, Komt u dan in het voorjaar, dus voor dat u op vakantie gaat en nog eens in het najaar.

Contact

Ook wanneer u een cadeautje wilt geven doen wij graag mee, bijvoorbeeld voor een gel lak of andere behandeling, wij helpen u graag.