Het adres voor hand en voet verzorging

Maak een afspraak

Pedicure specialist in Hoogeveen

Heeft u voetproblemen zoals eelt of likdoorns, of wilt u graag uw voeten en nagels laten verzorgen? Dan kunt u voor pedicure in Hoogeveen en omstreken terecht bij Puur Verzorging. Naast het opsporen en het zo goed mogelijk behandelen van uw klachten geven wij u tevens adviezen over het verzorgen van uw voeten.

Maak direct een afspraak

Een verzorgingsbehandeling van uw voeten

voeten

Niet alleen wanneer u klachten aan de voeten heeft, maar ook wanneer u deze gewoon eens optimaal wilt laten verzorgen kunt u voor een pedicure terecht bij Puur verzorging. Een dergelijke verzorgingsbehandeling van de voeten houdt het knippen van de nagels, reinigen van de voeten, verwijderen van eeltlagen en behandeling met verzorgende producten tijdens een korte voetmassage in. Naast de verzorgende werking profiteert u hierbij ook van een ontspannen rustmoment.

Wat te doen bij voetproblemen?

Veel voorkomende klachten aan de voeten zijn overtollig eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en kloven of splinters. Deze behandelen wij door de klachten geheel of in etappes te verwijderen en de voeten optimale verzorging te geven. Ook bij nagelproblemen zoals schimmel- en kalknagels kunt u voor behandeling bij ons terecht.

Pedicure niet alleen voor zieke voeten

Ook wanneer u niet zieke voeten heeft bent u welkom bij ons, wij kunnen ook gezonde voeten behandelen en/of nog mooier maken. Een voetmassage, nagelsknippen, gellak en gelpolish zullen uw voeten laten schitteren deze zomer. Maar ook buiten de zomer zult u daar veel plezier aan beleven.

Pedicure in Hoogeveen

Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak in Hoogeveen. Wij helpen u dan zo spoedig mogelijk van uw voet- of nagelproblemen af, of prikken samen met u een datum voor een ontspannende voetbehandeling.