Het adres voor hand en voet verzorging

Maak een afspraak

Over Puur Voet & Hand Verzorging

Mijn naam is Ilone van der Starren en sinds 2014 ben ik pedicure. Voeten worden zwaar belast daarom is een bezoek aan de pedicure ook zo belangrijk om uw voeten de aandacht te geven die ze verdienen. U kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.
 
Maak direct een afspraak

Ervaren en geschoold

Ik volg regelmatig cursussen omdat beauty echt mijn passie is zo heb ik diverse scholingen en specialicaties gevolgd en ben ik daar in ervaren. Wat ik vanuit mijn praktijk allemaal doe is:
 

pedicure

manicure

visagie

harsen

epileren

 
Onlangs heb ik ook een wenkbrauw/hars styling certificaat met goed resultaat ontvangen. Ik kijk specifiek hoe de wenkbrauw zo mooi mogelijk bij u gezicht past, een goede gestylde wenkbrauw maakt u gezicht veel sprekender.

Gelpolish specialist

Ook voor gelpolish kunt u bij mij terecht. Gelpolish is een nagellak wat uithard onder een lamp op de voeten blijft dat zeker vier tot zes weken mooi zitten ideaal voor de vakantie op de handen blijft het twee weken mooi zitten. Een heerlijk moment om u zelf te verwennen als u een feestje, op vakantie gaat of gewoon omdat u er zin in heeft.