Het adres voor hand en voet verzorging

Maak een afspraak

Magnetic UV Gelpolish in Hoogeveen

Bij Puur hand en voetverzorging werken wij uitsluitend met Magnetic UV Geplolish. Deze Gelpolish zorgt voor hoge kwaliteit en conditie van je eigen nagels, hier komen geen kunstnagels aan te pas. Wanneer u uw eigen nagels in perfecte conditie wilt hebben en dus geen kunstnagels wilt, is dit de beste aanpak en verzorging van uw nagels.

Maak direct een afspraak

Manicure specialist

Als manicure specialist werk ik altijd met de beste materialen en magnetic levert echt een fantastisch product en kwaliteit. Magnetic UV Geplolish is een combinatie van nagellak met de kwaliteit van gel en zorgt voor een lange periode dat de nagels in top conditie zijn en er mooi uitzien. Dus wanneer u uw eigen nagels wilt en alle huismiddeltjes al geprobeerd hebt, dan is dit de oplossing en de beste aanpak voor uw nagels.

Magnetic Gelpolish voor op uw nagels en op uw teennagels

Als ervaren nagelstyliste zorg ik dat zowel uw nagels op handen en voeten in uiterste conditie komen. Wanneer ik de gelpolish heb aangebracht dan maakt de UV lamp het werk af, na enkele minuten is de gel uitgehard en kunt u weken lang hiervan genieten. Na onze behandeling zijn de nagels dirct droog en krasbestendig. Wanneer wij gelpolish op uw teennagels aanbrengen blijft dat wel 4 tot 6 weken goed zitten, dat komt omdat teennagels veel langzamer groeien dan vingernagels.

Wat zijn de voordelen van Magnetic gelpolish

Pedicure en gelpolish

Ook voor pedicure behandelingen kunt u bij ons terecht, als ervaren en gediplomeerd pedicure hebben wij ervaring met alle soorten voet en nagel problemen. Ook onderdeel van de pedicure behandeling kan gelpolish zijn, neem gerust contact op voor een afspraak of informatie.