Het adres voor hand en voet verzorging

Maak een afspraak

Verzorging van je handen en nagels 

Niet alleen in de zomer is het nodig om uw handen en nagels de juiste verzorging te bieden. Het hele jaar door is het belangrijk dat u naar uw handen omkijkt en ze netjes houdt: ze zijn uw visitekaartje. Het klinkt zo vanzelfsprekend dat u dit goed bijhoudt, maar het verzorgen van nagelriemen, nagels en de handen zelf kan niemand zo goed als een vakkundige beautyspecialist. Voor een professionele verzorging van uw handen in Hoogeveen komt u naar Puur verzorging.

Maak direct een afspraak
 

Wat u van een manicure mag verwachten

Net als de rest van uw lichaam is het belangrijk dat u goed voor uw handen en nagels zorgt en deze de nodige aandacht geeft. Zeker omdat uw handen tijdens de dagelijkse bezigheden veel te verduren krijgen door onder andere huishoudelijk werk met water en zeep. Tijdens een manicure bij Puur verzorging krijgen ze deze aandacht. Bij ons worden zowel de huid als de nagelriemen en nagels vakkundig verzorgd, waarna ze weer in goede conditie verkeren. De handen worden gereinigd, in een handbad gedompeld, voorzien van lotion en ook de nagelriemen en nagels worden netjes verzorgd. Onderwijl wordt goed gekeken naar de vorm van uw handen voor het mooiste resultaat. Ten slotte worden de nagels voorzien van prachtige gelpolish.

Uw nagels verzorgd met gelpolish

Bij Puur verzorging worden uw nagels na een schoonheidsbehandeling voorzien van gelpolish van het topmerk Magnetic. Hier zitten enkele voordelen aan:

Professionele verzorging van uw handen

Wilt u uw nagels graag professioneel laten verzorgen en woont of werkt u in Hoogeveen of omgeving, neem dan direct contact met ons op voor een afspraak, overdag of ‘s avonds. Wij geven uw handen graag dat verzorgde uiterlijk dat ze verdienen.