Het adres voor hand en voet verzorging

Maak een afspraak

Wenkbrouwen laten epileren en verven

Wenkbrauwen epileren is geen gemakkelijk werkje en u zult niet de eerste zijn die met twee verschillende of te dunne wenkbrauwen blijft zitten. Het epileren en stylen van uw wenkbrauwen in Hoogeveen wordt wel heel gemakkelijk met een bezoek aan Puur verzorging.

Maak direct een afspraak

Wat is wenkbrauw styling?

wenkbrouwen

Laat u uw wenkbrauwen stylen door Puur verzorging, dan worden deze niet alleen geëpileerd. Zorgvuldig wordt gekeken naar de vorm van uw gezicht en kiezen we voor een vorm van de wenkbrauwen die daarbij past. Anders dan bij een huidverzorgingssalon die alleen epileert, nemen we de tijd voor uw wenkbrauwen. Deze vormen immers een belangrijk onderdeel van uw gezichtsuitdrukking. Heeft u eenmaal deze behandeling ondergaan en de perfecte vorm van uw wenkbrauwen gevonden, dan zult u nooit meer anders willen.

Wenkbrauwen epileren en verven

Met de unieke wenkbrauwbehandeling van Puur verzorging zijn perfecte wenkbrauwen nu ook voor u binnen handbereik. Door de wenkbrauwen goed te vormen zullen uw oogleden optisch gelift worden en krijgt u een opener blik dankzij groter lijkende ogen. Brengt u voor het eerst een bezoek aan ons, dan meten wij uw wenkbrauwen uit aan de stand van uw ogen en de vorm van uw gezicht. Eventueel kunt u er tevens voor kiezen om uw wenkbrauwen te laten verven in een kleur die aansluit op de teint van uw gelaat.

Boek een schoonheidsbehandeling bij Puur verzorging

Neem voor het laten behandelen van uw wenkbrauwen direct contact op voor een afspraak in Hoogeveen. Dit kan zowel overdag als op bepaalde dagen ’s avonds. Zo kunt u er ontspannen de tijd voor nemen en hoeft u niet tussen de bedrijven door bij ons langs te komen. Naast wenkbrauw styling kunt u tevens bij ons terecht voor het harsen van de bovenlip, kin en gelaat.